Cum Platesc?

1.Plata cu cardul bancar
Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al companiei dumneavoastră, în condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod CVV2/CVC2).
Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzacții.
Pentru finalizarea corectă a tranzacției, trebuie să furnizați codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fața cardului, fară spații), data de expirare și ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscripționate pe banda cu semnatura dumeaneavoastră (în funcție de card, pot lipsi). Indiferent de valută pe care o aveți în cont, tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii dumneavoastră. Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele Credit Europe Bank. Laps.ro nu solicită și nu stochează nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastră.

2. Ordin de plata
Plata prin Ordin de plată se face doar pe baza facturii proforme emise de Laps.ro, în urma confirmării telefonice a comenzii cu unul din agenții noștri.
Livrarea produselor se face după confirmarea plății, în contul de mai jos: Companie: SC ONLINE CORP SRL
Cont bancar: RO74 INGB 0000 9999 0290 3177
Bancă: ING Bank
CIF: RO26591156
ATENȚIE !!! În ordinul de plată trebuie menționat numărul comenzii dumneavoastră.

3.Ramburs
Comanda este achitată agentului de curierat în momentul în care vă livrează produsele comandate.