SUUNTO ROAD BIKE POD
  • SUUNTO ROAD BIKE POD

SUUNTO ROAD BIKE POD

Cod produs: SS012701000

299,00 RON

Disponibilitate: Stoc terminat

Toate preturile contin TVA.
 
 

Detalii

Este important sa monitorizati performanta antrenamentelor cu bicicleta pentru a va asigura ca obiectivele vor fi atinse. Ar trebui sa pedalati mai repede? Va fortati prea tare? Va antrenati în mod constant? Acestea sunt întrebarile pe care si le pun multi ciclisti - întrebari la care Suunto Road Bike POD poate raspunde.
Atunci când sunt combinate cu monitoarele de ritm cardiac Suunto T3, T4, T6 sau M5, Road Bike POD calculeaza distanta si va ofera informatii privind viteza curenta sau medie pe masura ce pedalati. De asemenea, puteti seta alarme la diferite intervale de timp sau distanta pentru a va asigura ca va antrenati eficiet si mentineti ritmul dorit - un instrument ideal pentru antrenamente pe distante mari sau de intensitati diferite. Avand baterii inlocuibile de catre utilizator, puteti sa va pastrati cu usurinta POD-ul dvs. alimentat în timpul plimbarilor lungi.
Obtineti raspunsurile de care aveti nevoie cu Suunto Road Bike POD - si îmbunatatiti performanta de fiecare data când va antrenati cu bicicleta.