Ceas Polar A360 Size MCeas Polar A360 Size M
Click pe imagine pentru a mari

  • Ceas Polar A360 Size M
  • Ceas Polar A360 Size M
  • Ceas Polar A360 Size M
  • Ceas Polar A360 Size M
  • Ceas Polar A360 Size M
  • Ceas Polar A360 Size M
  • Ceas Polar A360 Size M
  • Ceas Polar A360 Size M

Ceas Polar A360 Size M

Cod produs: 90057447

899,00 lei

Disponibilitate: Stoc epuizat

Toate preturile contin TVA.
 
 

Scurta descriere

Polar A360 masoara ritmul cardiac fara centura, fiind primul dispozitiv etanș de urmărire pentru fitness, alergare, ciclism si alte sporturi outdoor sau indoor care oferă atât informații despre ritmul cardiac, cât și recomandări Polar pentru antrenament personalizat, precum și monitorizarea non-stop a activității. Are chiar și funcții de smartwatch, cum ar fi notificările inteligente și ecranul tactil color.

Descriere

Caracteristicile principale ale Polar A360:

Bratara de antrenament pe baza ritmului cardiac
Face ca antrenamentul pe baza ritmului cardiac să fie mai aproape ca niciodată: strânge brățara și poți să începi antrenamentul. Antrenează-te la intensitatea corectă și primești recomandări despre cum să-ți atingi obiectivele de fitness.

Urmarirea activitatii 24/7
Urmărește-ți non-stop activitatea și primești sfaturi practice care te ajută să-ți atingi obiectivul de activitate zilnic.

Notificari inteligente cu vibratii
Fii la curent cu notificările de pe telefon prin intermediul brățării, pentru a afla dacă și când trebuie să te oprești.

Viteza si distanta
Dacă mergi sau alergi, viteza și distanța se pot calcula din mișcările încheieturii mâinii, atât în sală, cât și în exterior.

Pasi si distanta
Numără pașii și folosește datele pentru a calcula distanța parcursă.

Functie inteligenta de calorii
Afli exact câte calorii ai ars. Caloriile pe care le-ai ars sunt calculate combinând datele tale personale (greutatea, înălțimea, vârsta și sexul) cu activitatea zilnică și cu antrenamentul pe baza ritmului cardiac.

Somn
Urmărește automat durata și calitatea somnului. Îți verifici somnul și afli mai multe din tiparele detectate, folosind aplicația și serviciul web Polar Flow.

Ghide de activitati
Afișează cât de activ ai fost în timpul zilei și îți oferă îndrumări practice de genul „mergi timp de 50 de minute sau aleargă timp de 20 de minute”, pe care le poți alege pentru a-ți atinge obiectivul de activitate zilnic. Atinge-ți mai repede obiectivul cu activități mai intense sau împarte activitatea pe întreaga zi și păstrează un ritm potrivit pentru a-ți atinge obiectivul.

Efecte benefice ale activitatii
Te premiază cu feedback zilnic, săptămânal și lunar, explicându-ți care sunt efectele benefice ale activităților asupra sănătății tale. Poți afla cum te descurci fie din aplicația Polar Flow, fie din serviciul web Flow.

Functie inteligenta de calorii
Calculează numărul de calorii arse în funcție de datele personale: greutate, înălțime, vârstă, sex și intensitatea antrenamentului/activității. Caloriile se calculează cel mai precis atunci când folosești monitorizarea ritmului cardiac de pe încheietură în timpul sesiunilor de antrenament. Se ia în calcul și sportul pe care îl practici, oferindu-ți rezultate precise, concrete.

Testul de fitness (este necesar senzorul de ritm cardiac Polar H7)
Un test de cinci minute care îți măsoară forma fizică la aerobic, pornind de la ritmul cardiac în repaus, de la variațiile acestuia și de la informațiile generale. Repetă testul la intervale regulate pentru a afla cum evoluezi.

Antrenament pe baza ritmului cardiac
Afișează ritmul cardiac curent și zona de ritm cardiac în care te afli, permițându-ți să reglezi intensitatea antrenamentului pentru a-ți atinge obiectivul. Poți să-ți setezi propriile obiective pe care vrei să le atingi și să primești recomandări: cum să păstrezi intensitatea corectă pentru a obține rezultatele dorite.

Efectele benefice ale antrenamentului
Te ajută să înțelegi care sunt beneficiile fiecărei sesiuni de antrenament asupra fitnessului și îți oferă feedback imediat după antrenament. Funcția Beneficii antrenament îți face recomandări pentru a varia antrenamentele, prin alternarea nivelurilor de intensitate și a duratelor.

Profiluri sportive
Polar îți pune la dispoziție peste o sută de profiluri de sport, ceea ce îți dă posibilitatea să alegi sportul potrivit pentru sesiunile de antrenament, de a primi rapoarte specifice în funcție de sport, dar și feedback. Toate profilurile de sport au funcții specifice și îți pun la dispoziție cele mai precise date, de exemplu, despre caloriile arse. Gestionează-ți profilurile de sport din serviciul web Flow.

Programul de alergare
Antrenează-te pentru un concurs de alergare: folosește un plan de antrenament personal și adaptabil în Polar Flow. Alege unul dintre cele patru obiective (5.000, 10.000, semimaraton și maraton) și primești un plan de antrenament potrivit pentru obiectivele tale.


Caracteristicile detaliate ale computerului Polar A360:

Activitate

Urmărirea activității 24/7
Urmărește activitatea ta zilnică la cinci niveluri de intensitate, 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână, apoi îți oferă o imagine completă a tuturor activităților. Măsoară timpii de activitate, caloriile consumate zilnic, numărul de pași și distanța parcursă în mers, precum și somnul.
Se bazează pe analiza frecvenței, a intensității și a regularității mișcărilor, coroborată cu informații de natură fizică.
Nivelurile de intensitate a activității sunt:
Repaus (somn și odihnă, poziție culcat)
Stat jos (stat pe scaun și alte comportamente pasive)
Intensitate scăzută (muncă în picioare, munci casnice ușoare)
Intensitate medie (mers pe jos și alte activități ce necesită efort moderat)
Intensitate ridicată (jogging, alergare și alte activități intense)
De asemenea, poți afla cum se cumulează activitățile de diferite intensități din timpul zilei: cu cât intensitatea este mai mare, cu atât îți atingi mai repede obiectivul de activitate. Aplicația Polar Flow și serviciul web corespunzător îți pun la dispoziție mai multe exemple de activități cu intensitate scăzută, medie, respectiv ridicată.

Obiectiv de activitate
Dacă vrei să rămâi sănătos, ai nevoie de activitate fizică. Funcția Obiectiv de activitate te ajută și te motivează să fii activ toată ziua. Dispozitivul îți spune ce obiectiv de activitate ai în ziua respectivă și cum poți să-l atingi. Se bazează pe datele tale personale, pe nivelul de activitate ales și pe recomandări generale legate de sănătate. Bara de activitate de pe dispozitiv se umple în timpul zilei în funcție de durata și de intensitatea activităților tale.
Poți păstra un ritm moderat toată ziua sau îți poți atinge obiectivul mai repede, cu activități mai intense. Dispozitivul te ajută să-ți atingi obiectivul de activitate zilnic. Îți dă sfaturi practice, cum ar fi: „mergi timp de 50 de minute sau aleargă timp de 20 de minute”. În aplicația Polar Flow și în serviciul web corespunzător poți găsi mai multe sugestii pentru a-ți atinge obiectivul de activitate.
Funcția Obiectiv de activitate de la Polar se bazează pe indicații generale desprinse din practică. Acestea stabilesc minimul de activitate fizică necesară pentru obținerea unor efecte benefice asupra sănătății. Efectele benefice se leagă de greutatea corporală sănătoasă, de sănătatea oaselor, a mușchilor și a articulațiilor, de bunăstarea psihică și de reducerea riscului apariției anumitor maladii.

Timp de activitate
Cumulează toate perioadele în care ai stat în picioare sau te-ai mișcat. Cu alte cuvinte, timpii de activitate de intensitate scăzută, medie și ridicată sunt incluși în timpul de activitate. Pentru ca timpul de activitate să fie mai mare, evită să stai jos sau ridică-te din când în când, pentru a face plimbări scurte.
Cercetările arată că atât reducerea timpului de inactivitate, cât și întreruperile inactivității au efecte asupra sănătății. Dacă înlocuiești două ore de stat pe scaun cu activități de intensitate redusă, consumi calorii ca și când ai fi mers repede timp de 30 de minute.
În aplicația Polar Flow și în serviciul web corespunzător poți vedea timpii petrecuți cu activități de diferite intensități.

Pași și distanță
Numără pașii făcuți în timpul zilei și distanța parcursă pe jos. Numărul de pași este estimat pe baza frecvenței, a intensității și a regularității mișcărilor încheieturii tale.

Rezumatul activității
Înregistrează toate activitățile fizice din timpul zilei. În aplicația Polar Flow și în serviciul web corespunzător îți poți urmări cu ușurință activitățile fizice zilnice și pe termen lung. Timpul de activitate total este timpul cumulat de mișcări ale corpului, benefice pentru corpul și sănătatea ta.
În aplicația Polar Flow și în serviciul web poți găsi informații detaliate, cum ar fi timpii petrecuți cu activități de diferite niveluri de intensitate, gradul mediu de îndeplinire a obiectivelor zilnice, caloriile arse, numărul de pași făcuți, numărul de avertizări de inactivitate, durata și calitatea somnului.

Efecte benefice ale activității
Urmărește toate alegerile de activitate din timpul zilei și arată cum te ajută acestea să fii sănătos. Există dovezi științifice convingătoare ale efectelor benefice ale activităților fizice. Exemple de efecte benefice: sănătatea sistemelor cardiovascular, muscular și osos, reducerea stresului și calitatea somnului.
Efecte benefice ale activității îți oferă feedback zilnic, săptămânal și lunar. Cu cât mai regulat faci mișcare, cu atât mai semnificative vor fi efectele. Poți afla cum te descurci fie din aplicația Polar Flow, fie din serviciul web.

Alertă de inactivitate
Îți aduce aminte să te ridici de pe scaun și să nu stai prea mult așezat sau în picioare – chiar și în zilele în care acumulezi suficientă activitate zilnică. Inactivitatea îți afectează negativ circulația sângelui, metabolismul și consumul de energie.
După 55 de minute de inactivitate vei primi o alertă, care îți va aminti să faci pauze active în timpul zilei, la intervale regulate. Dacă rămâi inactiv mai mult de o oră, vei vedea un simbol de inactivitate în aplicația Polar Flow și în serviciul web.
În timpul nopții nu se emit alerte de inactivitate.

Durata și calitatea somnului
Computerul de antrenament urmărește automat duratele perioadelor de somn și arată, în aplicația mobilă Polar Flow și în serviciul web corespunzător, cât de odihnitor a fost somnul.
Pentru majoritatea adulților opt ore de somn sunt de ajuns, dar necesitățile de somn variază între șase și nouă ore. Necesitățile de somn sunt afectate de mai mulți factori, cum ar fi caracteristicile individuale, dificultatea antrenamentului, stresul mental, condiția fizică și eventualele carențe de somn.
Urmărind tiparele de somn, poți vedea dacă sunt afectate de modificările vieții zilnice și poți găsi echilibrul optim între odihnă, activitate zilnică și antrenament.
Evaluarea calității somnului se bazează pe mișcările încheieturii. Perioadele în care dormi liniștit și nu te miști mult sunt considerate somn odihnitor. Perioadele în care se miști și îți schimbi poziția sunt considerate somn agitat.


Antrenament

Programul de alergare
Antrenează-te pentru o cursă de alergare: folosește un plan de alergare personalizat și adaptabil în Polar Flow. Alege unul dintre cele patru variante de curse (5.000, 10.000, semimaraton și maraton) și primești un plan de antrenament cuprinzător, care se potrivește cu stilul și cu obiectivele tale.
În funcție de opțiunile pe care le alegi și de nivelurile tale de activitate, vei primi un program de alergare personal, cu durata cuprinsă între 9 și 15 săptămâni. Programul de alergare îți oferă și o etapă de pregătire pe care o poți urma luni de zile înainte de a începe planul de alergare propriu-zis.
Programul de alergare îți oferă instrucțiuni pe care le poți urma cu ușurință, dar și indicații, motivație și exerciții auxiliare cu instrucțiuni video: mergi la sigur.
În timpul ședințelor de pregătire poți folosi produsele Polar compatibile, care te vor îndruma în timp real. Vei vedea zona de ritm cardiac și durata țintă și îți vei putea adapta antrenamentul astfel încât să obții rezultatele optime.

Viteza și distanța parcursă, din mișcările încheieturii
Află viteza și distanța din mișcările încheieturii mâinii. Folosește un profil de alergare sau de mers și lasă accelerometrul să lucreze: află distanța și viteza, atât în sală, cât și în exterior.
Pentru măsurători exacte, nu uita să specifici dacă ești stângaci sau dreptaci, precum și alte setări fizice.

Măsurarea ritmului cardiac la încheietura mâinii
În Polar, măsurarea ritmului cardiac la încheietura mâinii este integrată într-un dispozitiv care poate fi purtat pe încheietura mâinii. Acesta îți permite să îți verifici ritmul cardiac rapid și ușor, accesând modul antrenament de pe dispozitiv. Măsoară precis și ușor ritmul cardiac și îți oferă recomandări de antrenament pentru a te putea antrena la intensitatea corespunzătoare. În Polar, măsurarea ritmului cardiac de la încheietură se bazează pe modulul optic pentru ritm cardiac, proprietatea Polar, pentru a-ți pune la dispoziție cele mai bune rezultate, cu accent pe design și funcționalitate.
Unul dintre factorii cheie în măsurarea ritmului cardiac de la încheietura mâinii, în asigurarea unor rezultate precise de la un dispozitiv de purtat pe încheietură, este asigurarea unei potriviri optime. Ceasul trebuie să fie așezat în spatele osului încheieturii, cu partea din spate a ceasului lipită de încheietură, dar nu atât de fix încât să blocheze circulația sângelui sau să nu fie confortabil.

Ritm cardiac
Ritmul cardiac (heart rate, HR) este un indicator excelent al intensității exercițiilor și al antrenamentului. Ritmul cardiac al omului se reglează în funcție de solicitările la care este supus corpul și în funcție de mediu. Atunci când intensitatea exercițiului crește, crește și ritmul cardiac, pentru a face față necesarului mai mare de energie și de oxigen.
Ritmul cardiac poate fi exprimat ca număr absolut de bătăi pe minut (bpm), ca procent (%) din ritmul cardiac maxim (% HRmax) sau ca rezervă de ritm cardiac (% HRR). Ritmul cardiac în timpul exercițiului nu este foarte lămuritor dacă este exprimat în valoare absolută. În schimb, exprimat și interpretat în comparație cu HRmax sau HRR, arată intensitatea exercițiului.
Numărul de bătăi ale inimii într-un minut (de exemplu, 125 bpm) este individual și nu se poate compara cu valoarea măsurată la o altă persoană. În schimb, procentul din ritmul cardiac maxim este comparabil. De exemplu, un prieten poate avea un ritm cardiac mai mare dacă este exprimat în bpm, dar similar ca procent din HRmax. Acest lucru înseamnă că amândoi v-ați antrenat la fel de intens.

HRmax
Ritmul cardiac maxim (HRmax) este cel mai mare număr de bătăi ale inimii pe minut (bpm) atins în timpul solicitării fizice. HRmax este o valoare specifică individului și poate scădea ușor odată cu înaintarea în vârstă. Stabilește o valoarea de referință individuală pentru intensitatea antrenamentului și se folosește în calculul zonelor de ritm cardiac implicite, precum și în multe funcții Polar Smart Coaching.
HRmax în funcție de vârstă este o estimare grosieră a ritmului maxim și se utilizează ca valoare implicită în majoritatea computerelor de antrenament Polar. Cea mai precisă și mai sigură metodă de a determina HRmax este măsurarea într-un test de laborator.

Zonele de ritm cardiac
Asigură un mod ușor de a regla și a monitoriza intensitatea antrenamentului. De asemenea, aceste zone îți permit să urmezi programe de antrenament bazate pe ritmul cardiac. Zonele implicite se determină în funcție de HRmax.
Diferitele intensități ale antrenamentului au efecte benefice diferite. De exemplu, intensitatea redusă îmbunătățește rezistența aerobică elementară, iar intensitatea mare îmbunătățește capacitatea corpului de a face față unor solicitări mari, dar și absorbția de oxigen.
Zonele de ritm cardiac implicite se obțin prin delimitarea a cinci zone de intensitate, în funcție de procentajul din ritmul cardiac maxim:Foarte ușor (50-60% din HRmax)
Ușor (60-70% din HRmax)
Moderat (70-80% din HRmax)
Intens (80-90% din HRmax)
Maxim (90-100% din HRmax)
Poți delimita zonele după cum dorești. Serviciul web Polar Flow îți stă la dispoziție cu informații mai detaliate.

Indicator de zonă
Este un simbol mișcător în afișajul de zone al computerului de antrenament, care îți arată dacă ești în interiorul zonei țintă presetate sau dorite. Această caracteristică îți permite să ajungi la țintele dorite de intensitate/ritm/viteză/cadență.

Testul de formă fizică Polar
Estimează condiția fizică aerobică în stare de repaus, fără efort, în doar cinci minute. Rezultatul, Polar OwnIndex, evaluează absorbția maximă de oxigen (VO2max) și indică nivelul de formă fizică aerobică în comparație cu alte persoane de aceeași vârstă și același sex.
Testul ia în considerare ritmul cardiac în repaus, variațiile ritmului cardiac, sexul, vârsta, înălțimea, greutatea corporală și autoevaluarea nivelului de activitate fizică pe termen lung. Poți compara propria valoare cu normele valabile pentru populație, cu mediile persoanelor de aceeași vârstă și același sex.
Testul de formă fizică Polar te va motiva să începi, să menții și să amplifici exercițiile fizice. Nu ai nevoie decât de un computer de antrenament și de un senzor de ritm cardiac.
Pentru a putea urmări progresele făcute, testul trebuie făcut mereu în aceleași condiții: la aceeași oră a zilei, într-un mediu liniștit, după o zi cu antrenament ușor sau de odihnă.
Atentie: pentru efectuarea acestui test este necesara folosirea centurii cu senzor de monitarizare cardiaca Polar H7.

Funcție inteligentă de calorii
Calculează numărul de calorii arse în funcție de datele personale: greutate, înălțime, vârstă, sex, HRmax, HRrest, VO2max și intensitatea antrenamentului/activității. Sportul practicat se ia în considerare prin intermediul unui factor specific acestuia, ceea ce îmbunătățește precizia calculului.
Caloriile se calculează în funcție de ritmul cardiac, atunci când se măsoară acest parametru, și arată în cel mai precis mod caloriile consumate, inclusiv la ciclism sau la haltere. Calculul caloriilor în funcție de activitate se folosește în computere de antrenament și în dispozitivele de urmărire a activității, când nu se poate determina ritmul cardiac.
Poți vedea consumul de energie cumulat (în kilocalorii, kcal) în timpul exercițiului și numărul total de kilocalorii consumate, după exercițiu. De asemenea, poți urmări numărul total de calorii pe zi.

Efectele benefice ale antrenamentului
Te ajută să sesizezi efectele benefice ale fiecărui antrenament pentru forma ta fizică. De asemenea, îți oferă informații care să te motiveze, imediat după exercițiu. Cu ajutorul funcției Efectele benefice ale antrenamentului poți varia antrenamentele, prin alternarea nivelurilor de intensitate și a duratelor.
Feedback-ul disponibil în Efectele benefice ale antrenamentului se bazează pe intensitatea și pe durata exercițiului. Se include în timpul petrecut și caloriile arse în fiecare zonă de intensitate. Vezi un rezumat rapid după fiecare sesiune. Pentru feedback mai detaliat poți să consulți fișierul de antrenament de pe computer sau, ulterior, din aplicația sau serviciul web Polar Flow.

Profiluri sportive
Poți alege sportul pentru care te antrenezi, din peste o sută de sporturi Polar. Vei avea la dispoziție rapoarte specifice sportului ales. Obții informațiile care te ajută cel mai mult, legate de sportul ales.
Toate profilurile de sporturi au la bază o logică specială. Pentru cele mai răspândite sporturi (de rezistență) se folosesc multiplicatori Polar speciali, care se includ în calculele legate de calorii și de efort.
În serviciul web Polar Flow poți alege și ajusta sporturile preferate și poți defini setări specifice pentru fiecare dintre ele. Pe computerele de antrenament mai avansate poți adapta afișarea datelor în timpul antrenamentului și poți alege parametrii pe care vrei să-i urmărești, de exemplu, ritmul cardiac sau doar viteza și distanța.

Istoricul de antrenament
Stochează fișierele de antrenament recente. Capacitatea de memorie și numărul de fișiere stocate depind de computerul de antrenament și de volumul datelor păstrate în fișiere (de exemplu, ritmul cardiac, GPS). Și anumite limbi pot influența capacitatea de memorie.


Serviciul web Polar Flow (flow.polar.com)

Jurnal
Îți pune la dispoziție o modalitate ușoară de a-ți urmări antrenamentele, activitățile și progresul în serviciul web Polar Flow. Poți urmări datele folosind ecranele de zi, săptămână sau lună.
În Jurnal găsești date despre, de exemplu, antrenamentele din trecut și despre planuri, despre rezultatele testelor și despre activitățile zilnice.

Feed social
Intră în comunitatea de antrenament și fă cunoștință cu antrenorii Polar. Poți publica propriile realizări, cum ar fi rezumatele sesiunilor de antrenament sau ale activităților, sau poți urmări și scrie comentarii despre rezumatele altora.

Analiză instantanee a activității și a antrenamentului
Îți oferă instantaneu, în aplicația Polar Flow, un rezumat vizual al unei sesiuni de antrenament sau al activității tale. Poți urmări activitățile folosind ecranele de zi, săptămână sau lună.

Analiză avansată a activității și a antrenamentului
Îți permite să analizezi cu ușurință fiecare detaliu al antrenamentului și al activităților fizice pe termen lung, folosind serviciu web Polar Flow. De asemenea, poți analiza în profunzime analizele antrenamentelor, de exemplu, poți să compari ritmul cardiac cu viteza, să vezi informații detaliate despre ture sau să analizezi performanțele de pe traseu.
Pe lângă numeroase detalii pe care le obții despre activitatea fizică și despre efectele benefice asupra sănătății, poți să primești sfaturi practice pentru atingerea obiectivelor și să vezi perioadele de inactivitate.

Planificarea antrenamentelor
Creează-ți ținte de antrenament detaliate în serviciul web Polar Flow. Le poți salva în calendarul de antrenament sau ca preferință (pentru utilizare ulterioară) și le poți sincroniza cu computerul de antrenament.
De exemplu, poți seta ținte legate de calorii, de timp sau de distanțe, de ritmul cardiac pe etape sau de viteză/ritm. Cu aceste ținte de antrenament sigur vei obține efectele dorite.
Indicațiile computerului sunt ușor de urmărit în timpul antrenamentului. Pe ecran se afișează notificări cu informații importante și se emit alerte audio și cu vibrații.
După sesiunea de antrenament poți face o analiză mai amănunțită în serviciul web Polar Flow pentru a vedea cum te compari cu țintele.

Setări de profil sportiv
Poți alege sportul pentru care te antrenezi, din peste o sută de sporturi Polar. Vei avea la dispoziție rapoarte specifice sportului ales. Obții informațiile care te ajută cel mai mult, legate de sportul ales.
Toate profilurile de sporturi au la bază o logică specială. Pentru cele mai răspândite sporturi (de rezistență) se folosesc multiplicatori Polar speciali, care se includ în calculele legate de calorii și de efort.
În serviciul web Polar Flow poți alege și ajusta sporturile preferate și poți defini setări specifice pentru fiecare dintre ele. Pe computerele de antrenament mai avansate poți adapta afișarea datelor în timpul antrenamentului și poți alege parametrii pe care vrei să-i urmărești, de exemplu, ritmul cardiac sau doar viteza și distanța.

Urmărirea progreselor
Îți pune la dispoziție un instrument practic, în care îți poți urmări evoluția pe termen lung, cu ajutorul rapoartelor și al graficelor. Poți alege ce sporturi să incluzi în rapoartele de zi, lună și an. În raportul Particularizat poți alege atât perioada, cât și sportul.


Transfer de date

Compatibilitate
Compatibil cu Windows XP, Windows 7, Windows 8 sau versiuni mai recente
Compatibil cu Mac OS X 10.6, OS X 10.7, OS X 10.8 sau versiuni mai recente
Compatibil cu serviciul web Polar Flow via USB cable / micro USB cable
Compatibil cu aplicatia de mobil Polar Flow via Bluetooth Smart

Export de date
Îți permite să exporți manual datele sesiunii de antrenament, în fișiere TCX, GPX sau CSV, pentru a le folosi în terțe aplicații și servicii. De asemenea, poți comprima fișierele pentru a le descărca mai rapid.
De exemplu, poți exporta un anumit traseu în format GPX sau o sesiune de antrenament, inclusiv datele esențiale, cum ar fi traseul, ritmul cardiac, caloriile și cadența, în format TCX.
Exportul istoricului de antrenament (din polarpersonaltrainer.com în Polar Flow)-Da

Compatibilitate cu terțe părți
Îți pune la dispoziție o modalitate ușoară de a-ți conecta dispozitivul de antrenament Polar cu servicii ale unor terțe părți.
Detaliile despre antrenament și despre activitățile zilnice se transmit automat și pot fi utilizate de alte servicii, dacă autorizezi acest lucru. De exemplu, te poți conecta la Apple Health Kit, Google Fit, MyFitnessPal (utilizatorii de iOS) și la MapMyFitness,
Polar lucrează continuu la noi servicii compatibile cu cele ale terților și va actualiza în permanență informațiile.


Specificatii

Dimensiuni
Greutate 31,7g (S), 33,7g (M), 37,3g (L)
Grosimea brățării 13,5 mm
Lățimea brățării 23,5 mm

Blocarea butoanelor
Blochează butoanele computerului de antrenament pentru a împiedica apăsările accidentale.

Specificatii tehnice
Etanș (WR30)
Afișaj TFT color cu unghi larg de vizualizare și ecran tactil capacitiv
Rezoluția ecranului 80 x 160 pixeli (RGB)
Dimensiunea ecranului 13 x 27 mm
Indicatorul cu data și cu ziua din săptămână-Da
Ora din zi (12/24h)-Da
Modul optic pentru ritm cardiac, propriu Polar (2 LED-uri verzi, 1 fotodiodă, front-end analogic)
Acumulator reîncărcabil de 100 mAh
Durata de viață a acumulatorului de până la 2 săptămâni cu urmărire non-stop, inclusiv 1 oră de antrenament pe zi (fără folosirea notificărilor inteligente)

Conexiuni
Sincronizare wireless facilă prin Bluetooth® Smart cu aplicația Polar Flow
Conector Micro USB pentru încărcare și pentru sincronizarea datelor cu PC-ul sau computerul Mac, prin intermediul Polar FlowSync
Compatibil cu:
* Computer cu Mac OS X10.6 sau mai recent și Windows XP, 7, 8, 10
* Telefoane mobile cu iOS7 sau mai recent, respectiv Android 4.3 sau mai recent
* Polar Balance cântar inteligent
* Senzor pentru ritm cardiac H7
* Apple Health Kit, Google Fit, MyFitnessPal (utilizatorii de iOS) și la MapMyFitness
* Toate telefoanele compatibile sunt listate aici

Notificări inteligente
Poți urmări ce se întâmplă dacă porți computerul de antrenament în viața de zi cu zi. Primești alerte audio și cu vibrații pentru apelurile și mesajele primite, notificări de tip push din aplicațiile de socializare și le poți vedea pe afișajul computerului de antrenament.
Vezi cine te sună în timpul antrenamentului și decide dacă răspunzi sau te antrenezi în continuare.
Poți defini ce notificări vrei să primești (în setările telefonului) sau poți dezactiva notificările (pe computerul de antrenament).
Alerte cu vibrații-Da
Alarmă-Da

Bluetooth Smart
Face conexiunea între dispozitivul Polar și eventualii senzori. Îți permite să sincronizezi datele prin mobil. Este o tehnologie de comunicații wireless standard, optimizată pentru consum redus de energie. Se bazează pe o platformă deschisă.
Odată asociat, senzorul Bluetooth Smart se blochează automat în starea de transmitere a datelor spre computerul de antrenament. Computerul primește date numai de la transmițător.

Software Actualizabil
Limbi pentru interfața cu utilizatorul: engleză, spaniolă, portugheză, franceză, daneză, olandeză, suedeză, norvegiană, germană, italiană, finlandeză, poloneză, rusă, chineză (simplificată), japoneză

Produse similare

Smartwatch Bluetooth POLAR GRIT X GRN M/L

Smartwatch Bluetooth POLAR GRIT X GRN M/L

2.089,00 lei
Curea Ceas Polar Wrist Strap pentru M200 Alb M/L

Curea Ceas Polar Wrist Strap pentru M200 Alb M/L

119,00 lei
Ceas Suunto Kailash Carbon GPS

Ceas Suunto Kailash Carbon GPS

4.050,00 lei

3.010,00 lei

Ceas Sport Suunto 7 All Black

Ceas Sport Suunto 7 All Black

2.400,00 lei

Taguri Produs

Foloseste spatiu pentru a separa tag-urile. Foloseste ghilimele simple (') pentru fraze.