Cum Cumpar?

Pe laps.ro procedura de cumparare este foarte simpla. Nu trebuie decat sa navighezi in meniul site-ului si sa alegi produsul care corespunde cerintelor tale folosind butonul “Adauga in Cos”.

Urmarind butonul “Cosul meu”, buton pozitionat in partea dreapta de sus a paginii, poti vizualiza cate produse ai ales pentru a fi achizitionate. Pentru finalizarea comenzii nu trebuie decat sa accesezi butonul respectiv dupa care un sumar al cosului tau de cumparaturi va fi afisat pe ecran.
Daca doresti sa renunti la o parte din produsele selectate spre a fi cumparate se va folosi butonul “Sterge Produs”, cosul de cumparaturi urmand sa fie actualizat conform alegerii tale.

Daca esti sigur de produsele prezente in cos si doresti sa lansezi o comanda ferma va trebui selectat butonul “Continuati spre finalizarea comenzii”.Poti sa lansezi comanda fara ca sa ai un cont pe laps.ro dar pentru a castiga timp la viitoarele cumparaturi si a fi informat de toate promotiile produselor de pe site-ul nostru iti recomandam cu caldura crearea unui cont. Dureaza 3 minute pe care le economisesti inzecit la viitoarele tranzactii. In continuare vor fi solicitate datele de facturare si datele de livrare, o metoda de livrare si metoda de plata procesul finalizandu-se folosind butonul “Comandati”.

Imediat după efectuarea comenzii, veți primi un email cu factura proformă a comenzii. În unele cazuri, vei primi și un telefon de la unul din membrii echipei noastre pentru a confirma comanda. Deja te aflii la 24-72 de ore de momentul in care vei primii produsele. In cazul in care apar intarzieri vei fi instiintat de un membru al echipei noastre.
In contul tau la Laps.ro poti accesa informatiile legate de istoricul comenzilor, stadiul comenzilor sau poti descarca facturile fiscale aferente comenzilor tale.